خواص انجیر

0
53
خواص انجیر

انجیر میوه ای است شیرین و مقوی که در بین میوه ها از ارزش غذایی بالا برخوردار است. این میوه نسبت به سرما شدید مقاوم نیست و در مکان های مدیترانه ای از جمله خاورمیانه به وفور یافت می شود.

انجیر از لحاظ غذایی دارای مقادیر زیادی قند، پتاسیم، فسفر، کلسیم، منیزیم و انواع ویتامین های A, B, C می باشد. فیبر یکی دیگر از مواد تشکیل دهنده انجبر است که درمان یبوست بسیار تاثیر گذار است.

انجیر به دلیل چربی کم و کربوهیدرات مناسب در اکثر رژیم های غذایی مورد استفاده قرار می گیرد.

خواص انجیر

  • طبع گرم.
  • سوخت و ساز بدن را بالا می برد.
  • دفع سموم بدن به وسیله تعرق و ادرار.
  • درمان التهاب معده و یبوست.
  • ترکیب انجیر با خرما، مویز، عناب و آب به درمان مشکلات ریوی کمک می کند.
  • جوشانده انجیر در درمان ناراحتی های کلیوی، ریوی، سرماخوردگی، مخملک و سرخک موثر است.
  • به شیردهی زنان کمک می کند.
  • در طبیعی شدن قند خون پایین کوثر است.
  • انجیر قوای جنسی را تقویت می کند.
  • در پیشگیری و درمان بواسیر موثر است.

مضرات انجیر:

  • بیماران کبدی در مصرف انجیر دقت کنند.
  • مصرف مقادیر زیاد این میوه باعث اسهال شدید می شود.
  • بیماران دیابتی انجیر را با نظر پزشک مصرف کنند.

www.cookingacademy.ir

 

 

 

 

 

افزودن دیدگاه