طرز تهیه مرغ سوخاری با سیر

0
112
طرز تهیه مرغ سوخاری با سیر

مرغ سوخاری با طعم سیر یکی از دلچسب ترین مدل های مرغ سوخاری می باشد. از طعم سیر می توان در طعم دار کردن انواع خوراک ها از جمله گوشت و ماهی نیز استفاده کرد.

مواد لازم

کراکر نمکی ۶ عدد

کره ۲ قاشق غذاخوری

سیر ۱ حبه

جعفری ۳ شاخه

لیمو ۱ عدد

نمک، فلفل، روغن زیتون به میزان لازم

آرد ۲ قاشق غذخوری

تخم مرغ ۱ عدد

سینه مرغ ۲ عدد

طرز تهیه

۱- برای تهیه پودر سوخاری ابتدا کراکرها را با سیر، جعفری، نمک و فلفل، پوست لیمو رنده شده و کره مخلوط کرده و آن را در ظرف بریزید.

۲- در کاسه ای جداگانه تخم مرغ و آرد را با هم مخلوط کنید به شکلی که صاف و یکدست شوند.

۳- در ابتدا فیله ها را آغشته به آرد کنید سپس به آنها تخم مرغ را افزوده و در انتها پودر سوخاری را به تمامی سطوح فیله ها اضافه کنید.

۴- فیله ها را به دو شکل می توانید بپزید روش اول آنها را سرخ کنید تا سوخاری شوند یا در روش دوم آنها را در فر بپزید. دقت کنید در روش دوم حرارت فر را روی ۲۴۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید فیله ها را در سینی آغشته به روغن پهن کرده و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.

۵- فیله ها را به سلیقه خود تزئین کنید و میل فرمایید.

www.cookingacademy.ir

 

 

 

 

افزودن دیدگاه