طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر

0
144
طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر

کیک اسفنجی یکی از محبوب ترین کیک های ایرانی است و مورد علاقه تمامی افراد در هر رده سنی می باشد. استفاده از این کیک در کنار صبحانه و عصرانه نیز می باشد.

مواد لازم

تخم مرغ ۸ عدد

شکر ۳۰۰ گرم

آرد ۳۰۰ گرم

آب سرد یک سوم استکان

بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری

عسل یک قاشق غذاخوری همراه آب

طرز تهیه

در ابتدا آرد و بیکینگ پودر را ۲ مرتیه الک کنید و در ظرفی جداگانه قرار دهید.

سفیده های تخم مرغ را جدا کنید و در ظرفی جداگانه با همزن شروع به هم زدن نمایید این کار را تا جایی که سفیده به غلظت زیادی برسد ادامه دهید سپس شکر را کم کم با زرده های تخم مرغ به مایه سپیده اضافه کنید و هم بزنید.

عسل را به مایه کیک اضافه کنید سپس کم کم آرد را به مایه کیک افزوده و هم بزنید. دقت کنید در تمامی مراحل اضافه کردن آرد به مایه عمل هم زدن می بایست انجام شود.

در قالب کیک کاغذ روغنی را پهن کنید و مایه را درون آن بریزید.

به مدت ۴۵ دقیقه کیک را در فری که از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه تنظیم شده است قرار دهید.

اکنون کیک آماده است و قابل سرو می باشد.

www.cookingacademy.ir

افزودن دیدگاه