طرز تهیه کیک یزدی

0
109
طرز تهیه کیک یزدی

کیک یزدی یکی از محبوب ترین کیک های ایرانی است و مورد علاقه تمامی افراد در هر رده سنی می باشد. استفاده از این کیک در کنار صبحانه و عصرانه و یا سایر مراسمات و نذورات مرسوم نیز می باشد.

مواد لازم

آرد ۱ لیوان

شکر ۲/۳ لیوان

روغن مایع ۲/۳ لیوان

شیر ولرم نصف لیوان

گلاب ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۲ عدد

بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

پودر هل به میزان لازم

طرز تهیه

۱- تخم مرغ ها در ظرفی ریخته و تا ۳ دقیقه هم بزنید. شکر را اضافه کرده و تا یکدست شدن مایه خوب هم بزنید.

۲- شیر، روغن و گلاب را به مایه افزوده و مخلوط کنید سپس کم کم آرد، بیکینگ پودر و هل را به مایه اضافه کنید و تا یکدست شدن مایه کیک به هم زدن ادامه دهید.

۳-قالب های کیک یزدی (مافین) به کاغذ مخصوص شیرینی پر کنید و مایه را درون آن بریزید و سینی را درون فر قرار دهید. دمای فر باید از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم شده باشد. مدت زمان پخت کیک یزدی بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می باشد.

طرز تهیه کیک یزدی

۴- در نهایت کیک ها را از فر خارج کنید و پس از خنک شدن میل فرمایید. برای تزئین کیک ها می توانید از مقداری مغز پسته، بادام یا کنجد استفاده کنید.

www.cookingacademy.ir

 

افزودن دیدگاه